Profal

RomanianEnglishFrenchItalianGermanHungarianTurkish
  • 0747 066 714
  • ferestre@profalgroup.ro

SISTEME DE GLISARE

Uși culisante și uși armonice

Ușile Profal pentru spații cu deschideri mari

Știm că deschiderile mari reprezintă în primul rând o provocare pentru eficiența ușilor, atunci când vine vorba despre izolarea termică de la interior. De aceea, produsele noastre sunt realizate din materiale de calitate superioară care cuprind atât profilele, feroneria dar și geamurile propriu-zise.

Ansamblul obținut este capabil să izoleze fonic și termic în mod eficient fiecare spațiu cu deschidere mare. Așadar, economisești energie indiferent de anotimp fără a face rabat de lumină naturală.

Uși culisante

Foaia (cerceveaua) de fereastră sau ușă glisează pe căile de rulare ale profilului de toc cu ajutorul unor role prinse pe partea inferioară a profilului.

Toată greutatea foilor (geam + profile parte mobilă + accesorii parte mobilă + mecanisme) este susţinută, prin intermediul mecanismelor de rulare, pe calea de rulare din partea inferioară a profilului de toc.

Foile de ușă sau fereastră pot fi echipate cu geam termoizolant, panel sau profile de oblon.

Sistemele de tâmplărie culisante pot fi echipate adițional cu plasă de insecte, montată pe profile speciale.

Ușile culisante pot avea dimensiuni de până la 10 metrii și economisesc spațiu prin deschiderea practică, comparativ cu cercevelele oscilante.

Uși armonice

Ușile armonice asigură mobilitate neîngrădită datorită sistemului tip acordeon format din foi armonice mobile pliant-culisante. Acest tip de uși permit deschiderea totală pentru acces nelimitat

Call Now Button
Deschide chat
Scrieti-ne pe WhatsApp!