Profal

RomanianEnglishFrenchItalianGermanHungarianTurkish
  • 0747 066 714
  • ferestre@profalgroup.ro

RULOURI

Rulouri exterioare din aluminiu

Rulourile sunt dispositive folosite pentru cresterea gradului de confort al locuintelor prin protectia termica si fonica pe care o confera.

Rulourile exterioare sunt compuse din carcasa ,covor, ghidajesimecanism.

Carcasa este confectionata din table zincata sau din aluminiu vopsita in camp electrostatic intr-o gama variata de culori, fapt care ofera rezistenta la intemperii si asigura durabilitatea.

Covorul este confectionat din lamele care pot fi din PVC sau tabla de Aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica.

Ghidajele sunt din PVC sau Aluminiu.

Rulourile exterioare pot fi:

aplicate – montajul pentru rulouri exterioare aplicate se face ulterior montajului ferestrei. Instalarea se execută prin aplicare pe exterior (cu caseta aplicată) cutia ruloului fiind la exterior.

suprapuse – rulourile exterioare din aluminiu suprapuse se montează încastrate în zidărie, deasupra ramei ferestrei (se recomandă ca montajul ruloului să se execute în acelaşi timp cu montajul ferestrei).

tencuibile  –  rulourile tencuibile  sunt rulouri cu caseta din aluminiu de forma patrata, care se poate finisa la exterior, rulourile astefel se integreaza complet in cladire.

La cerere, ruloul poate avea acţionare manuală sau electrica cu motor şi telecomandă, poate fi simplu sau cu plasă antiinsecte incorporată. Motorizarea se execută numai pentru rulou, plasa fiind actionata manual.

Call Now Button
Deschide chat
Scrieti-ne pe WhatsApp!