Profal

RomanianEnglishFrenchItalianGermanHungarianTurkish
  • 0747 066 714
  • ferestre@profalgroup.ro

FERESTRE SI USI DIN PVC

Doriti o oferta personalizata?

Indiferent ca este vorba de tamplarie pvc pentru o locuinta, un spatiu comercial sau industrial, alegerea materialului din care aceasta va fi executata constituie in multe cazuri o dilema pentru clienti. Inainte de a stabili ce profile sunt ideale pentru proiect, realizam impreuna cu clientii nostri o lista clara de cerinte cat mai specifice. Enumeram aicirezistenta la vant, protectia fonica,  protectia solara, elemente de siguranta, fiabilitatea si rezistenta in timp dupa modul de utilizare.

Pentru realizarea proiectelor folosim profile pvc ale producatorilor renumiti:

  • Ramplast-Serii: UltraTherm, EcoLux, EcoluxLight, Solid 400
  • Salamander-Serii: Streamline SL76, Streamline SL 76 Hepta, Blue Evolution
  • Rehau-Serii: Euro Design 60, Euro Design 70, Brillant Design 70 80, Geneo, Sinegocare au demonstrate calitate, fiabilitate in timp, aspect si finisaje de exceptie.

Tamplarie placata cu aluminiu

Un avantaj al ferestrelor si usilor din PVC placate cu aluminiu este acela de a personaliza proiectulcasei dumneavoastra prin faptul ca va puteti alege o culoare calda la interior si orice culoare RAL la exterior. 

Placarea exterioara cu aluminiu confera intregului ansamblu rezistenta superioara la intemperii, astfel conferind o durabilitate foarte mare.

Feronerie:  ROTO, G-U;  AXOR;  WINKHAUS;

Geam termoizolant

Sticla reprezintă în medie 90% din suprafaţa unui panou de tâmplărie. Din acest motiv, configurarea corectă a pachetului de sticlă este foarte importantă pentru obţinerea unui ansamblu termoizolant și fonoizolant unitar.

Pentru cea mai buna izolare termică și fonică, Profal recomandă pachetele de sticlă cu 3 foi, cu grosimi între 32 și 52 mm. Baghetele de tip distanţier termic, realizate din plastic cu inserţie din oţel au un transfer scăzut de energie, eliminând apariţia condensului în zona perimetrală exterioară a sticlei. În plus, inserţia de gaz inert între foile de geam (argon) asigură caracteristici termice ale pachetului de sticlă considerabil îmbunătăţite, perfect adaptabile proiectelor specifice caselor pasive.

Orientarea faţă de punctele cardinale este importantă în funcţionarea optimă a pachetului de sticlă. De aceea, Profal îți propune opţional soluţii de creștere a eficienţei acestuia. Pentru orientarea către sud sau vest a ferestrelor, poţi opta pentru un geam reflexiv 4S, dar și pentru utilizarea jaluzelelor exterioare.

Indiferent de alegerea făcută te vei bucura de confort fonic și termic, vizibilitate mai bună, siguranță și economie de energie pe tot parcursul anului.

Structura de bază a ansamblului de sticlă se compune dintr-o foaie de geam Sun Control (exterior), sticlă float (la mijloc) și o foaie de geam Low-E (la interior). În general, grosimea foilor de sticlă este de 4 mm (6 mm în cazul în care dimensiunile depășesc 1500 mm).

Principalele avantaje de care te vei bucura:

  • pachet de sticlă 44-52 mm;
  • transmisie luminoasă cuprinsă între 58 – 73%;
  • atenuare fonică de până la 33%;
  • coeficient de transfer termic (Ug) 0,5 W/m²K (cu gaz inert).

Contact

Call Now Button
Deschide chat
Scrieti-ne pe WhatsApp!